Film Transparansi Dhuwur PLA

  • High transparent film

    Film transparan dhuwur

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, ora mbebayani lingkungan, bisa dirusak dadi H2O lan CO2 ing fasilitas kompos industri sajrone 180 dina.