Film PLA

  • Stretch film

    Film regangan

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, ora mbebayani lingkungan, bisa dirusak dadi H2O lan CO2 ing fasilitas kompos industri sajrone 180 dina.
  • High transparent film

    Film transparan dhuwur

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, ora mbebayani lingkungan, bisa dirusak dadi H2O lan CO2 ing fasilitas kompos industri sajrone 180 dina.
  • Biodegradable PLA Cling Wrap

    Bungkus Pling Cling Biodegradable

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, ora mbebayani lingkungan, bisa dirusak dadi H2O lan CO2 ing fasilitas kompos industri sajrone 180 dina.