Tutup Piala PLA

  • Cup lid

    Tutup cangkir

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, ora mbebayani lingkungan, bisa dirusak dadi H2O lan CO2 ing fasilitas kompos industri sajrone 180 dina.