Kertas Sendok Kertas

Katrangan singkat:

100% Biodegradable & Compostable, nyata lingkungan, ora gawe piala lingkungan.


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Jeneng Produk

Kethok kertas

Bahan Baku

Kertas

Ukurane

158mm

Pengepakan

Paket Khusus

Werna

Putih

Papan Asal

Anhui, China

Lamaran

Pawon, Panganan

Kauntungan

Biodegradable

Sertifikasi

FDA, EN13432, BPI

Gambar

Ukurane

Pitunjuk

158mm

9 lapisan Kraft / Bahan panganan

Kekuwatan

A: 100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, ora gawe piala lingkungan.

B: Panggunan: Gunakake Pawon. Pakai, nggunakake partai.

C: Layanan: Kanggo produk sing wis rampung, kita nyedhiyakake rencana jangka panjang kanggo reaksi apa wae sing diduweni pelanggan; kanggo materi sing diowahi, kita nyedhiyakake layanan teknologi sawise didol kanggo njamin sukses ngasilake.

Napa Pilih Kita

A, Jaminan kualitas

Kita duwe sistem QA profesional kanggo njamin kualitas barang massal, wiwit saka bahan baku nganti produk jadi.

B, Teknologi canggih:

Terus ningkatake teknologi sajrone nggawe, kita bisa ngasilake film PLA sing berkualitas;

C, tim Profesional:

Kita duwe spesialisasi ing produk sing gegandhengan karo PLA luwih saka 10 taun, kanggo ngowahi bahan mentah, nggawe produk PLA, supaya produk lan kualitas lan fungsi tingkat dhuwur. Saka tim teknisi nganti tim sales, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake biodegradasi sing paling disesuaikan solusi kanggo kabeh pelanggan ing industri sing beda-beda.

D, Sertifikat:

Kita duwe sertifikat sing gegandhengan karo produk, kanggo mbuktekake keamanan produk uga nuduhake tulus, kayata FDA, EN13432, ASTM D6400, BPI, lsp.

FAQ

Apa tegese 100% Kompost?

100% kompos tegese produk PLA bisa dianyari. Iki bisa diowahi dadi monomer lan polimer, utawa, bisa diuripake dadi banyu, karbon dioksida lan bahan organik. PLA luwih sustainable tinimbang plastik sing digawe petroleum biasa.

Suwene apa kanggo njupuk produk PLA kanthi lengkap?

Biasane, PLA bakal nindakake kompos ing kompos komersial udakara 30-45 dina. Ing tong sampah kompos ing omah bisa uga luwih suwe.

Apa kompos PLA ing tong sampahku?

Produk PLA mbutuhake kompos, panas, kelembapan, lan udhara kanggo kompos. TPA khas sing khas ora ngemot kahanan sing dibutuhake lan barang-barang sing dibuwang ing sampah biasane tekan ing TPA kasebut. Uga, TPA biasane disegel sing artine dekomposisi kedadeyan ing sangisore permukaan lan apa sing dibuwang ing tong sampah disimpen nganti pirang-pirang puluh taun sawise.

Apa syarat panyimpenan kanggo PLA?

PLA kudu ora kena sinar srengenge langsung lan ing papan sing asri lan asri. Tindakake produk PLA ing suhu 110 derajat (F) lan ngisor asor 90% saben wektu.

Kepiye cara ngatasi produk PLA sajrone transportasi?

Jaga produk PLA ing papan sing adhem lan garing kanthi suhu ora ngluwihi 110 derajat (F). Sanajan ora dibutuhake, truk pendingin dianjurake banget kanggo ngeterake produk PLA.

Apa aku bisa nggunakake produk PLA kanggo omben-omben sing panas?

Ya, yen suhu omben ora ngluwihi 110 derajat (F). Produk PLA luwih apik nalika digunakake karo omben-omben adhem sanajan toleransi panas khas produk PLA yaiku 110 derajat (F). Kita duwe tutup cangkir kopi CPLA tahan panas supaya cocog karo tuwung kertas sing bisa digunakake ing omben-omben panas.

Apa regane rata-rata PLA dibandhingake karo produk plastik biasa?

Biaya rata-rata gumantung karo merek, jinis, lan ukuran pesenan. Nanging biayane yen dibandhingake karo produk plastik biasa dadi luwih kompetitif amarga minat tumrap produk biodegradasi mundhak. Disparitas rega udakara 15 +%.

Apa produk PLA aman dipangan?

Produk PLA durung bisa dipangan umume ora beracun. Potongan PLA cilik biasane bakal ngliwati saluran gastrointestinal kanthi ora mbebayani. Sawise ngliwati saluran gastrointestinal, bakal diilangi ing bangku. Hubungi dokter yen ana rasa lara utawa rasa ora nyaman.

Aku alergi marang jagung; apa aku isih bisa nggunakake produk PLA?

Ya, panase sing digunakake ing proses ngasilake pati saka jagung ngrusak profiilin reaktif imunologis. Profilin minangka bahan kimia sing biasane nyebabake reaksi alergi lan ora ditemokake ing produk PLA.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane