Apa bahan kompos?

Degradasi kompos minangka watesan saka biodegradasi, sebutan lingkungan mikroba, wektu degradasi, standar lan pengaruhe ing lingkungan. Uni Eropa duwe definisi babagan iki, sing diterangake minangka "bahan kompos". Miturut EN13432, bahan kompos kudu nuduhake karakteristik biodegradabilitas, yaiku kemampuan bahan kompos kanggo diowahi dadi CO2 ing tumindak mikroorganisme. Properti iki diukur kanthi metode uji standar laboratorium: en14046 (uga dibukak minangka iso14855: biodegradability ing kondhisi kompos sing dikontrol). Kanggo nuduhake kemampuan biodegradasi lengkap, paling ora 90% level biodegradasi kudu digayuh kurang saka 6 wulan.


Uni Eropa nerbitake peraturan babagan bahan sing bisa diusir saka kompos

Disintegrasi sing diukur ing test kompos pilot (en14045), yaiku fragmentasi lan hilang visibilitas (ora ana kontaminasi sing katon) ing kompos pungkasan. Sampel bahan tes dikompos karo sampah biologis suwene 3 wulan. Kompos pungkasan banjur ayak nganggo ayak 2 mm. Jisim residu bahan tes kanthi ukuran> 2mm kurang saka 10% massa asli.


Proses siklus bahan kompos

Ora ana pengaruh negatif ing proses kompos, sing diverifikasi kanthi tes kompos skala pilot. Tingkat logam abot sing murah (sangisore maksimum sing diwenehake) lan ora ana efek negatif tumrap kompos pungkasan (yaiku nyuda nilai agronomis lan ana efek ekotoksikologis ing tuwuhing tanduran). Tes pertumbuhan tanduran (modifikasi oecd208) lan analisis fizikokimia liyane ditrapake kanggo kompos nalika degradasi materi tes kedadeyan.

Bahan Biodegradable sing kita (Wuhu Radar Plastik Company Limited) produk manufaktur karo
Kita nggunakake PLA lan PBAT minangka bahan utama kanggo produk biodegradable. Kaya
1, bungkus cling PLA, film PLA Stretch, film kemasan PLA;
2, kanthong PLA (kantong kotang segawon sing bisa dibuyarake, tas sampah sing bisa dibuyarake), yaiku PLA + PBAT;
3, jerami PLA, Sedotan ngombe PLA sing bisa dibiji.
Produk kita kabeh 100% biodegradable lan kompos, yaiku EN13432, ASTM D6400, BPI, FDA, sing disetujoni.


Wektu kiriman: Dec-19-2020