Warta

  • What is compostable materials?

    Apa bahan kompos?

    Degradasi kompos minangka watesan saka biodegradasi, sebutan lingkungan mikroba, wektu degradasi, standar lan pengaruhe ing lingkungan. Uni Eropa duwe definisi babagan iki, sing diterangake minangka "bahan kompos". Miturut EN13432, co ...
    Waca liyane
  • What is Biodegradable materials

    Apa bahan Biodegradable?

    Definisi bioplastik: yen plastik adhedhasar bio, tegese uga bioplastik, biodegradable, utawa kalorone. Basis bio nuduhake manawa produk (bagean) asale saka biomassa (tanduran). Bioplastik asale saka jagung, tebu utawa selulosa. Biodegradasi bioplastik gumantung saka strukture kimia ...
    Waca liyane
  • Typical application of polylactic acid bioplastics

    Aplikasi bioplastik asam polylactic khas

    Aplikasi bioplastik asam polilaktik khas PLA dhewe kalebu poliester alifatik, sing duweni ciri dhasar bahan polimer umum, kinerja pemrosesan mekanik sing apik lan penyusutan sing kurang. Bisa digunakake ing pirang-pirang plastik sintetis. Wis digunakake kanggo nggawe pa ...
    Waca liyane
  • What is the difference between degradable, biodegradable and compostable?

    Apa bedane antara degradable, biodegradable lan compostable?

    Plastik adhedhasar bio lan plastik biodegradable minangka pengganti ramah lingkungan lan berkelanjutan kanggo plastik tradisional sing umume digawe saka minyak bumi. "Degradable", "biodegradable" lan "compostable" minangka istilah sing asring diarani wong nalika ngobrol ...
    Waca liyane