Kantong tahi segawon

  • dog poop bag

    tas kotang segawon

    100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, ora mbebayani lingkungan, bisa dirusak dadi H2O lan CO2 ing fasilitas kompos industri sajrone 180 dina.