Hubungi Kita

Wuhu Radar Plastik Company Limited

Alamat

Bangunan 4, Taman Industri Santang,

No. 338, Jiuhua North Road, Wuhu, Anhui,

Telpon

Adol: + 86-13866377412

Dhukungan: + 86-0553-2619084

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita