Babagan Kita

Wuhu Radar Plastik Company Limited

Babagan Kita

Sejarah: Madeg ing taun 2010, Khusus kanggo produk sing gegandhengan karo PLA 10 taun.
Prinsip: Selaras karo alam.
Layanan: Nyedhiyakake solusi biodegradable sing paling apik kanggo kabeh pelanggan ing industri sing beda.
Kekuwatan: Teknologi canggih ing produk sing gegandhengan karo PLA, pengalaman profesional ing produk biodegradable.
Budaya: Kabeh wong seneng kabegjan lan kebebasan.

Sertifikat

Kekuwatan kanggo produk

A: 100% Biodegradable & Compostable, ramah lingkungan, ora gawe piala lingkungan, bisa dirusak dadi H2O lan CO2 ing fasilitas kompos industri sajrone 180 dina.

B: Panggunan: Gunakake Pawon. Pemanasan gelombang mikro, pengawetan panganan kulkas, kemasan panganan seger lan masak lan acara liyane umume digunakake ing lapangan kemasan panganan rumah tangga, supermarket, hotel lan industri.

C: Layanan: Kanggo produk sing wis rampung, kita nyedhiyakake rencana jangka panjang kanggo reaksi apa wae sing diduweni pelanggan; kanggo materi sing diowahi, kita nyedhiyakake layanan teknologi sawise didol kanggo njamin sukses ngasilake.

D. Warranty: Kita nyedhiyakake garansi 12 nganti 18 wulan kanggo kabeh produk.

A, Jaminan kualitas

Kita duwe sistem QA profesional kanggo njamin kualitas barang massal, wiwit saka bahan baku nganti produk jadi.

B, Teknologi canggih:

Terus ningkatake teknologi sajrone nggawe, kita bisa ngasilake film PLA sing berkualitas;

C, tim Profesional:

Kita duwe spesialisasi ing produk sing gegandhengan karo PLA luwih saka 10 taun, kanggo ngowahi bahan mentah, nggawe produk PLA, supaya produk lan kualitas lan fungsi tingkat dhuwur. Saka tim teknisi nganti tim sales, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake biodegradasi sing paling disesuaikan solusi kanggo kabeh pelanggan ing industri sing beda-beda.

D, Sertifikat:

Kita duwe sertifikat sing gegandhengan karo produk, kanggo mbuktekake keamanan produk uga nuduhake tulus, kayata FDA, EN13432, ASTM D6400, BPI, lsp.