• BANNER2
  • BANNER2
  • BANNER3
10 taun pengalaman produk biodegradable
  • /about-us/
  • /about-us/
  • /about-us/
  • /about-us/
  • Sejarah: Madeg ing taun 2010, Khusus kanggo produk sing gegandhengan karo PLA 10 taun.
  • Prinsip: Selaras karo alam.
  • Layanan: Nyedhiyakake solusi biodegradable sing paling apik kanggo kabeh pelanggan ing industri sing beda.
  • KekuwatanTeknologi canggih ing produk sing gegandhengan karo PLA, pengalaman profesional ing produk biodegradable.
  • Budaya: Kabeh wong seneng kabegjan lan kebebasan.
maca liyane
ndeleng kabeh
Case
Case